Новинка ! Новые корма для собак и кошек Natyka .

5 февраля 2019

Олів’є Шімпф є засновником бренду Natyka, з великою пристрастю до чистоти лінії породи Сибірський Хаскі, з міжнародною репутацією свого розплідника і має неймовірні результати вже протягом більше 15 років.

Більше 200 чемпіонських титулів, у тому числі міжнародних, а також статуси чемпіонів світу та Європи. У 2008 році Олів’є був обраний «Міжнародним заводчиків Року» американським журналом «Siberian USA».

З 2009 року Олів’є здійснює свої нові проекти, такі, як поодинокі експедиції на собачих упряжках в Північній півкулі. Хто краще, ніж він може зрозуміти дієтичні потреби наших собак!

«З любові до моїх собак в 1999 році у мене з’явилася ідея створення кращого раціону харчування для них, ніж той, який зазвичай зустрічався мені в магазинах. Знаючи потреби в харчуванні моїх собак, я хотів створити продукт дійсно високої якості, головним компонентом якого повинен бути тваринний білок, саме він, а не рослинний білок, дає продукту його особливу поживну цінність».

Використання кормів Natyka просто означає, що ви поважаєте свою собаку.

Наша мета – продовжувати працювати так, як ми почали, з великою пристрастю до собак, тому ми не прагнемо до вигоди за рахунок зниження якості. Ми постійно шукаємо шляхи для поліпшення нашої продукції, будь то корм для тварин або будь-які інші продукти Natyka по догляду за тваринами.

Бренд Natyka і його партнери створили систему управління якістю відповідно до норм IFS (International Featured Standards). Дана система заснована на методі виробництва в сприянні з HACCP і знаходиться під постійним наглядом органів контролю Європейського Союзу. Наша компанія одна з небагатьох в даній галузі, яка використовує відновлювані джерела енергії.

Якісне виконання обов’язків:

Контроль якості

  • З Natyka ми гарантуємо контроль за якістю всіх інгредієнтів, які використовуються в наших рецептах, від вирощування тварин на фермі до фабричного виробництва кормів та реалізації в роздрібних магазинах. Це може бути застосовано до всіх інгредієнтів.
  • Всі наші рецепти гарантовано не містять ГМО.
  • Наші рецепти перевірені незалежною французькою лабораторією, акредитованою міністерством сільського господарства Франції. Ця лабораторія підтверджує, що продукція Natyka не містить пестицидів і мікотоксинів.
  • Всі інгредієнти сертифіковані «100% вироблено в Європі».

Пріоритетом Natyka є вибір інгредієнтів найкращої якості для забезпечення максимальної поживної цінності наших рецептів.

Ми вибираємо фермерів і постачальників за принципом якості пропонованого м’яса тварин, яких вирощували в настільки натуральному середовищі, на скільки це можливо, і яких не годували генетично модифікованими продуктами. Такі тварини, як дикі кабани і олені, взяті з дикої природи.Виробництво нашої продукції організовано відповідно до європейського законодавства, одним із найсуворіших у світі і складним з точки зору безпеки харчових продуктів.

Відповідно до норм ЄС:

  1. Безпека: не використовувати антибіотики і гормони при годуванні і вирощуванні наших фермерських тварин.
  2. Захист тварин: наші фермери вирощують худобу, поважаючи їх біологічні і фізіологічні потреби.
  3. Відстеження походження: на всіх етапах від ферми до виробництва, ми сертифіковані за стандартом IFS (Міжнародний стандарт виробництва продуктів харчування) і відповідно до системи НАССР.
  4. Перевірка на токсичність: наша продукція проходить випробування в незалежній лабораторії, яка підтверджує, що корм NATYKA не несе ніякого ризику вмісту пестицидів і мікотоксинів.

СОБАКИ

NATYKA GOLD PUPPY & SMALL DOGS , Натика , корм для щенков , собак мелких пород .

NATYKA ADULT VIP , Натика , корм для собак , всех возрастов , гипоаллергенный .

NATYKA VETERINARY OCEAN , Натика , корм для собак , всех пород , возрастов , 4 вида рыб .

NATYKA VETERINARY RABBIT , Натика , корм для собак , всех пород , возрастов , кролик .

NATYKA GOLD CHICKEN & RICE , Натика , корм для собак , курица , рис .

NATYKA GOLD LAMB & RICE , Натика , корм для собак , всех пород , взрослых , стареющих , гипоаллергенный , ягненок рис .

NATYKA PROFESSIONAL CHICKEN , Натика , корм для собак , всех пород , взрослых , курица .

КОШКИ

NATYKA CATS ADULT CHICKEN , Натика , корм для кошек , холистик , курица .

NATYKA CATS ADULT SALMON , Натика , корм для кошек , холистик , лосось .

NATYKA CATS ADULT HAIRBALL , Натика , корм для длиношерстных кошек , холистик .

NATYKA CATS ADULT STERILIZED , Натика , корм для стерилизованных кошек , кастрированных котов , холистик .