Nutrican новые корма для кошек и собак .

19 июля 2019



Сухие корма премиум класса NUTRICAN разработаны Чешской компанией Canvit

  • ХОНДРОПРОТЕКТОРИ Проблеми з руховою активністю і опорно-руховим апаратом дуже поширені в сучасному світі. Ми переконані, що хондропротектори, в складі раціонів НУТРІКАН здатні ефективно попереджати захворювання кісток, суглобів і сухожиль.
  • ВОДОРОСТІ Корми NUTRICAN містять синьо-зелені та бурі водорості. Водорості - це незамінне джерело пребіотиків, мінералів і ферментів. І що не менш важливо, водорості мають протизапальні властивості, а також виявляють імуномодулюючу дію на кишкову мікрофлору.
  • ЖИР ОСЕЛЕДЦЯ ХОЛОДНОГО ВІДЖИМУ Корми NUTRICAN містять курячий жир та велику кількість жиру з оселедця холодного віджиму - багате джерело ДКГ, ЕПК і омега-3 жирних кислот. Ці компоненти відіграють важливу роль, забезпечуючи здоров'я нервової і кровоносної систем, забезпечують красу і здоров'я шерсті.
  • ВИСОКОЗАСВОЮВАНІ ПРОТЕЇНИ З КУРКИ Усі корми NUTRICAN містять виключно високозасвоювані протеїни: висушене м'ясо курки, внутрішні органи, борошно з м'яса курки, а також курячу печінку – це забезпечує неповторний смак і аромат корму.

СОБАКИ

NUTRICAN JUNIOR Корм для щенков всех пород .

NUTRICAN JUNIOR LARGE Корм для щенков крупных пород .

АКЦИЯ 15 КГ +2 КГ В ПОДАРОК

NUTRICAN ADULT Корм для взрослых собак всех пород.

NUTRICAN ADULT LARGE Корм для взрослых собак крупных пород .

NUTRICAN PERFORMANCE Корм для взрослых активных собак всех пород .

КОШКИ

Nutrican ADULT CAT корм для взрослых кошек .